Live with each other together

Zoom-meditatie

 

Elke dinsdagavond

19:30 – 20:30

 

Wil jij graag mediteren maar heb je de discipline niet?

Mediteren op een vast tijdstip in een groep kan je daarbij helpen.

Wil jij samen mediteren en niet nog ’s avonds je deur uit?

Zoom-Meditatie biedt de mogelijkheid om wekelijks op een vast tijdstip met een groep te mediteren.

Via Zoom log je in met je computer. Zo hoef je niet je huis uit en heb je alle voordelen van een groepsmeditatie.

 

Ik leidt elke dinsdagavond een online meditatiegroep van 19.30 tot 20.30u. Ik wil je graag ondersteunen met mediteren. Dit kan heel eenvoudig vanuit huis.

De kracht van samen mediteren geeft je support om te leren mediteren. Het helpt je discipline te ontwikkelen.

Ik zelf maak gebruik van de techniek die geleerd wordt in de Vipassana meditatie, onderwezen door S.N. Goenka.  Ik wil en kan hier meer over vertellen maar het staat je vrij de methode te gebruiken die jou aanspreekt.

 

Jules van Beek

meditatiehost

Via Zoom

Via de Zoomlink zijn we online met elkaar verbonden in een groep. De groepsenergie maakt het mediteren makkelijker. De groepsenergie kent geen afstand en is niet plaatsgebonden. Daarom maken we gebruik van moderne technologie.

Zo’n eenvoudig technisch medium is Zoom (www.zoom.us). Je kunt Zoom gratis gebruiken op je desktop, Smart-phone of Tablet. Voor die laatste twee kun je een app downloaden. Het is een portal om samen te komen in een virtuele ruimte. Hier kun je van alles met elkaar delen en ook samen mediteren.

 

Wil je mee doen?

Meldt je aan door een e-mail te sturen naar intomeisee2.0@gmail.com. Op iedere dinsdagavond van 19.30u tot 20.30u. komen we samen op Zoom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik stuur je een mail met daarin een zoom-link uitnodiging. Hier klik je op en het zoom-portal zal zich openen waarna je rustig kunt gaan zitten in de meditatie positie van je keuze. Zorg dat je in beeld bent voor de andere mediteerders en samen zetten we dan dit meditatie veld op. Ik, als host, zal de meditatie inleiden waarna we in stilte mediteren tot de tijd voorbij is. We mediteren 1 uur.

Mocht je tussentijds willen stoppen dan kan dit natuurlijk. Je microfoon staat op “mute” zodat we geen last hebben van elkaar.

Als je je hebt aangemeld kun je elke week terug komen. Lukt dit niet dan is dat geen probleem. Je hoeft je niet af te melden. De volgende keer werkt het weer op dezelfde wijze. Wil je helemaal niet meer meedoen stuur dan een mail dan haal ik je van de lijst. Heb je opmerkingen, vragen of wil je ervaringen delen stuur dan een e-mail. Je krijgt altijd antwoord.

Hoop je te ont-moeten in de Zoom Meditatie.

Jules, meditatiehost