Workshop Human Design

Zondag 15 januari 2023. 10 -14 u.

Bij Wilma van der Velden in Schijndel

Wat is jouw blauwdruk, jouw genetisch ontwerp? En hoe kan dat voor je werken?  Hoe veerkrachtig ben je om de uitdagingen die er op je afkomen aan te gaan?

In deze workshop kom je te weten wat Human Design in grote lijnen is en hoe het kan werken als jouw kompas om steeds dichter bij jezelf te komen.

We krijgen allemaal het universele licht door ons heen, die we kleuren met ons authentieke maar ook geconditioneerde filter. Hoe authentieker hoe zuiverder. Met Human Design kun je zien hoe jij dit licht filtert en vertaalt. Je krijgt zicht op ontwikkelthema’s en wat jouw bijdrage is aan de wereld.

Om vanuit integriteit te leven en helder te weten welke keuzes te maken, is het nodig om trauma’s te helen en conditioneringen los te laten. Human Design is een instrument dat je door de overgangsfase van de transitie helpt te navigeren. Een chart (een soort blauwdruk) geeft inzicht in jouw systeem, waar je geconditioneerd bent en hoe je kunt deconditioneren.

Wanneer je jezelf leert kennen door je zo laag voor laag af te pellen, ga je (nog sterker) jouw waarde zien en voelen. Eigenliefde en zelfwaarde creëren de vruchtbare bodem voor meer vitaliteit, veerkracht en groei. Ze vormen de belangrijkste pijlers voor een gezonde vrije wereld.

Deze workshop is een kennismaking met Human Design. Op basis van jouw geboortegegevens draaien we jouw Human Design chart uit.

Jouw persoonlijke chart geeft een eerste aanzet om bepaalde punten uit te zuiveren en te vertalen in je dagelijkse praktijk. We gaan kijken waar pijn- en groeipunten liggen en combineren die met veerkrachtsleutels. Dit zijn de basisarchetypen uit de human design.

Naast deze oefeningen kijken we welk type jij bent en wat dat betekent. We gaan ook oefenen met de specifieke manier waarop jij volgens jouw chart beslissingen neemt. Dat noemen we strategie en autoriteit.

Met deze Human Design workshop krijg je een globaal beeld van jezelf en een aantal handvaten om van angst naar authenticiteit te gaan. Om dichterbij jezelf te komen.

Human Design is een instrument om tot zelfverwerkelijking te komen – in 1987 ontstaan door een fusie van oude en nieuwe wetenschappen uit het oosten en westen – laat tevens zien dat iedereen van waarde is. We zijn allemaal een stukje van het groter geheel en hebben daarin een belangrijk puzzelstukje bij te dragen.

Delilah Verhoeven heeft een praktijk in Heeze: www.intomeisee.nl. Ze geeft sinds 7 jaar human design readings. Is opgeleid in astrologie, traditionele human design en quantum human design.

Opgave bij: Delilah.verhoeven@gmail.com onder vermelding van ‘Workshop Human Design Schijndel’. Vermeld je voor- en achternaam en je geboortegegevens: Datum, plaats en tijdstip (eventueel bij de gemeente van geboorte op te vragen).

Bijdrage: €35,-

 

Recensie over de workshop

Op zondag 13 november gaf Delilah Verhoeven ons een inkijkje in human design en in onze blauwdruk. In een boeiende workshop vertelt ze ons over hoe wij geconditioneerd zijn als 7-centrummens terwijl we al afgestemd zijn als een 9-centrummens. Human Design bevat elementen uit de Astrologie, Kabbala, I-tjing, chakraleer en Kwantumfysica. De astrologische gegevens van je geboorte en die van 3 maanden voor de geboorte worden gecombineerd en vormen de blauwdruk van je ware zelf. Dit laat zowel complementaire als tegengestelde aspecten zien, alsmede hoe deze in de buitenwereld worden geactiveerd, je ‘aanzetten’.

‘een inspirerende ochtend, mijn nieuwsgierigheid is absoluut gewekt’

Delilah heeft voor ons allemaal onze chart voorbereid, een tekening van de 9 centra met in totaal 64 poorten die laten zien wie je bent, wat je talenten zijn en wat je in dit leven te doen en te leren hebt. Voordat ze deze uitreikt zet ze ons eens aan het werk door onze eigen veerkrachtsleutels te waarderen met een cijfer. De combinatie met de chart geeft meer inzicht in hoe je je eigen energie, je levensspiraal opwaarts kunt stimuleren en de neerwaartse spiraal doorbreekt. Word je geleefd door je omstandigheden of bekrachtig je je innerlijke autoriteit? Want, we hebben allemaal een innerlijke autoriteit en strategie die bepalend zijn voor hoe wij in het leven acteren. Door deze productie krijgen we een (beter) globaal beeld van onszelf en een aantal handvaten om van angst naar authenticiteit te gaan. Met eigenwaarde en zelfliefde, of beminnelijkheid zoals Delilah het noemt, als basis.

‘dit is ontzettend interessant, ik wil hier zeker meer van weten’

 

 

Nicolle en Anne

Goedstof