Workshop Human Design

Weet wie je bent

Zondag 4 februari 2023. 13.00 -17.00 u.

Wil je geen tijd meer verliezen en meer zicht krijgen op wie je bent?
Wil je je creatiekracht vergroten en weten waar je potentie zit?

Kom dan op 4 februari naar Meerkerk en doe mee met de workshop Human Design! Op deze middag ontvang je jouw blauwdruk. Je komt te weten wat Human Design in grote lijnen is en hoe het kan werken als jouw kompas om dichter bij jezelf te komen. 

Wat is Human Design?
Human Design – in 1987 ontstaan door een fusie van oude en nieuwe wetenschappen uit het oosten en het westen – is een instrument om tot persoonlijk leiderschap te komen. Het stelt dat ieder mens uniek is en van waarde. We zijn allemaal een stukje van het grotere geheel en hebben daarin een belangrijk puzzelstukje bij te dragen.

Wat brengt het jou?
Jouw persoonlijke design helpt je te begrijpen wie je bent en op welke manier jij het beste met je talenten om kunt gaan. Het vertelt je hoe je beslissingen neemt, waar je energie lekt en op welke manier jij je volle potentie kunt leven. Je krijgt zicht op ontwikkelthema’s en op jouw bijdrage aan de wereld. Human Design is een instrument dat je helpt te navigeren door het leven. Het zegt waar je geconditioneerd bent (hoe anderen jou beïnvloeden) en hoe je dat kunt tegengaan. Wanneer je jezelf leert kennen, ga je (nog sterker) je waarde zien en voelen. Eigenliefde en zelfwaarde creëren een vruchtbare bodem voor meer vitaliteit, veerkracht en groei. Ze vormen de belangrijkste pijlers voor een gezonde vrije wereld.

Eigen ervaring
Zo’n vier jaar geleden ontdekte ik Human Design. Ik was er meteen enthousiast over. Het bracht me helderheid en richting op mijn pad. Wat ik zo mooi vind is dat het uitgaat van talenten en potentie van mensen, waardoor het je nog meer in je natuurlijke kracht zet. Sindsdien gebruik ik mijn blauwdruk heel bewust in de keuzes die ik maak. Delilah Verhoeven is een kei in het overbrengen van de diepte van het Human Design. Ze kan er uren over vertellen. Ik raad je dan ook sterk aan deze kans te pakken en op 4 februari aan te sluiten.

Inhoud workshop

Delilah Verhoeven laat je in deze workshop kennis maken met Human Design. Op basis van jouw geboortegegevens draaien we jouw Human Design chart uit. Je persoonlijke chart geeft een eerste aanzet om bepaalde punten uit te zuiveren en te vertalen in je dagelijkse praktijk. We gaan kijken waar pijn- en groeipunten liggen en combineren die met veerkrachtsleutels. Dit zijn de basisarchetypen uit de human design. Naast deze oefeningen kijken we welk type jij bent en wat dat betekent. We gaan ook oefenen met de specifieke manier waarop jij volgens jouw chart beslissingen neemt. Dat noemen we strategie en autoriteit.

Wie is Delilah Verhoeven?
Delilah Verhoeven heeft een praktijk in Heeze: www.intomeisee.nl. Ze geeft sinds 7 jaar human design readings. Is opgeleid in astrologie, traditionele human design en quantum human design.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop zijn €40. Na aanmelding ontvang je een mailtje met de factuur, de locatie in Meerkerk (Zuid Holland) en de vraag om geboortegegevens (datum, plaats en tijdstip) te delen. Deze vormen de basis voor de chart/blauwdruk. Opgave bij Lizanne Lanser: info@lizannelanser.nl

Recensie over de workshop

Op zondag 13 november gaf Delilah Verhoeven ons een inkijkje in human design en in onze blauwdruk. In een boeiende workshop vertelt ze ons over hoe wij geconditioneerd zijn als 7-centrummens terwijl we al afgestemd zijn als een 9-centrummens. Human Design bevat elementen uit de Astrologie, Kabbala, I-tjing, chakraleer en Kwantumfysica. De astrologische gegevens van je geboorte en die van 3 maanden voor de geboorte worden gecombineerd en vormen de blauwdruk van je ware zelf. Dit laat zowel complementaire als tegengestelde aspecten zien, alsmede hoe deze in de buitenwereld worden geactiveerd, je ‘aanzetten’.

‘een inspirerende ochtend, mijn nieuwsgierigheid is absoluut gewekt’

Delilah heeft voor ons allemaal onze chart voorbereid, een tekening van de 9 centra met in totaal 64 poorten die laten zien wie je bent, wat je talenten zijn en wat je in dit leven te doen en te leren hebt. Voordat ze deze uitreikt zet ze ons eens aan het werk door onze eigen veerkrachtsleutels te waarderen met een cijfer. De combinatie met de chart geeft meer inzicht in hoe je je eigen energie, je levensspiraal opwaarts kunt stimuleren en de neerwaartse spiraal doorbreekt. Word je geleefd door je omstandigheden of bekrachtig je je innerlijke autoriteit? Want, we hebben allemaal een innerlijke autoriteit en strategie die bepalend zijn voor hoe wij in het leven acteren. Door deze productie krijgen we een (beter) globaal beeld van onszelf en een aantal handvaten om van angst naar authenticiteit te gaan. Met eigenwaarde en zelfliefde, of beminnelijkheid zoals Delilah het noemt, als basis.

‘dit is ontzettend interessant, ik wil hier zeker meer van weten’

 

 

Nicolle en Anne

Goedstof