IntomeIsee

Jules & Delilah

Into me I see begeleid de transformatie van heling tot zelfverwerkelijking. In een liefdevolle bedding laat zij de nieuwe mens geboren worden in de wereld van de co-creatie.

Ons Verhaal

Op 21-12- 2012 is IntomeIsee opgericht. Een vruchtbare plek voor persoonlijke transformatie. We begeleiden trajecten van heel worden, authentiek jezelf zijn en het ontplooien van de co-creator.

In onze begeleidingstrajecten hebben we gesprekken van ziel tot ziel. Daarnaast gebruiken we de hulp van plantmedicijnen en tools als; Vipassana meditatie, Psych-K, ademwerk, Quantum Human Design analyse, systeemopstelling en we geven co-creatie cirkels en lezingen.

Jules & Delilah

Wij beschikken over een uitgebreide begeleidingsexpertise en scholing op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, transformatie, tantra en co-creatie. Een groot deel van ons leven is gewijd aan spirituele groei, heelworden en leven in co-creatie. Naast onze groei in het authentieke zelf is ook onze relatie een ontwikkel speelveld.

Transformatie pioniers

We zijn de altijd nieuwsgierige zoekers en pioniers. Verliefd op het vermogen van heel worden en zien transformatie als de hoogste vorm van plezier. Omdat het oude dan voorgoed achtergelaten wordt en we zo op een hogere complexere vorm van leven uitkomen. Welke meer liefde, vrijheid en veerkracht brengt.

Onze plek

Onze praktijk is gelegen in Heeze. Een dorpje onder Eindhoven. Het huis ligt aan de rand van het grote natuurgebied de Strabrechtse heide.

Onze Waarden en Missie

Intentie

Onze eigen transformatie is onze drijfveer en passie om anderen daar ook in te begeleiden. Wij kunnen anderen daar brengen waar we zelf ook zijn in onze ontwikkeling. Geven vanuit een hart dat overstroomt is onze intentie en een grote bron van vreugde.

Missie

Ons werk is wie we zijn. Het is ons levenswerk om de mensheid en de aarde te dienen in de transitie die momenteel bezig is. Naar een nieuwe wereld van delen van materie, natuurbewustzijn, vrede en overvloed voor iedereen.

Uitgangspunt

We werken vanuit verbinding. Een opening van ziel tot ziel, van zelf tot zelf, brengt de herinnering terug van wie we zijn en leidt tot waarachtig leven. Liefde realiteit laten worden.

Jouw vermogen

Iedereen heeft een zelf helend vermogen en een zelf reflecterend vermogen. Ergens zit het in ons en kan meer zichtbaar en werkbaar gemaakt worden.

Alles is te helen

Als jongeman ging ik werken bij de politie. Ik maakte daar traumatische ervaringen door die ik niet kon verwerken. Deze stapelde zich op totdat ik niet meer functioneerde. Ik nam na 33 jaar werken bij het corps ontslag. Niet wetende dat ik PTSS had. 

Daar werd ik me later pas bewust van doordat ik ook thuis met spanningen bleef worstelen. Mijn zoektocht naar rust werd een helingsreis. De weg terug naar mijzelf. Langs paden van psychologie opleiding, plantmedicijnen, tantra, vipassanameditatie en mijn relatie met Delilah. 

 

Ben je geïnteresseerd maak hier een afspraak

https://calendly.com/intomeisee

of laat hier een bericht achter.

CONTACT

Contactgegevens

Adres¦ Strabrecht 2 5591BP Heeze

Telefoonnummer¦ 0031 6 53663173

Mail¦ delilah.verhoeven@gmail.com

KvK¦ 68465181

BTW¦ 857456751B01

IBAN¦ NL64RABO0138977399

© Copyright – IntomeIsee 2012 – 2022