Transformatietraject

Veerkrachtig in het leven staan

Verdieping en Support

Helpt om aan  het stuur te staan in je eigen leven

Transformeren is blijvend van vorm veranderen

Bewust worden , waarnemen, observeren,  zicht krijgen  op iets wat  je vanuit de  automatische piloot altijd zo gedaan hebt, geeft vrijheid. Ruimte om een andere keuze te maken. Een andere weg in te slaan. Het anders te doen. Een U-turn maken in het klein kan zichtbare gevolgen hebben in het groot.  Zo verschuift  er blijvend iets in je systeem waarbij de wereld om je heen ook mee veranderd.  

Wat is een transformatietraject? 

Op jou afgestemd

Door samen te kijken in een intakegesprek waar je graag hulp bij zou willen, maken we afspraken over hoe we het traject gaan vorm geven.

De Intentie als vertrekpunt

Belangrijk is je focus waar je op wilt richten. Ik kan je helpen een heldere intentie te formuleren. De intentie is waar we op afstemmen tijdens het traject.

Praktische werkvormen

Naast de coaching zet ik ook andere transformatietools in waardoor je bewust wordt van de werking van jouw systeem. Dit kan o.a. ademwerk zijn, een opstelling, microdosing of een human design analyse.

Verandering ervaren

Er is aandacht voor wat er shift in je systeem in de loop van het traject. Welke andere keuzes maak je? Welke mogelijkheden doen zich voor en worden zichtbaar voor je?

Hoe één transformatietraject je levenslang ondersteunt 

Door te leren je aandacht naar binnen te brengen. Aanwezig te zijn bij de processen die in jou plaats vinden, ontwikkelt je zelf reflecterend vermogen zich. Hierdoor ga je steeds verfijnder waarnemen. Dit is een instrument wat een zesde zituig wordt in je persoonlijke ontwikkeling

Veerkracht

Veerkracht hebben is beschikken over een brede basis of balans. Het beschikken over een goed werkend zelf herstellend vermogen wat je terug in het midden brengt waneer je uit balans gaat. 

 

Eigen Liefde

Een van de fundamenten waarop veerkracht is gebouwd is zelf liefde. Hierin kun je groeien door ruimte te maken voor jezelf op een manier die veilig voor je is.

We bevinden ons vaak vanuit de conditionering op plaatsen waar we niet veilig voelen en ons daar afschermen. Te ontdekken is waar je dat doet en waarom je daar voor kiest.

Zelfwaarde

Alles wat je doet is waardevol. Er zijn geen fouten. Er is alleen onwetendheid, onbewustheid. Diep in ons systeem zit de innerlijke kriticus, de leraar die de rode strepen zette op de ‘fouten’ in de toets. 

Leer deze kriticus te spotten, zodat de invloed ervan afneemt en je de waardevolheid van alles wat je doet gaat waarnemen.

Het vermogen van zelfwaarde is naast eigen liefde de basis van je veerkracht.

Authenticiteit

Elk mens heeft zijn eigen unieke trilling. Vanuit de intimiteit ‘IntomeIsee‘ met jezelf wordt je authenticiteit steeds meer zichtbaar. 

Deze zuivere trilling resoneert met anderen die op dezelfde golflengte zitten. Hieruit kan een harmonieus contact of creatie ontstaan. Wat natuurlijk diep bevredigend is.

Emotionele Intelligentie

Waarnemen van je gevoelens, stemmingen en emoties kan je helpen met oorddeelloos kijken naar de wereld. Geeft een diepere dimensie aan de ervaring en kan je laten raken in wat wezenlijk voor je is. 

Vanuit de ontwikkeling van de emotionele intelligentie kun je de eenheid, de verbinding met het groter geheel ervaren. 

Delen van je gevoelens in een groep van gelijkgestemden, van partners, laat je groeien in hartintelligentie en authenticiteit.

Aanpak

Om je vraag goed te kunnen doorgronden gebruik ik naast andere perspectieven ook jouw geboorte-chart van Human Design.

We zoomen uit om het grotere verband te zien achter de vraag alvorens we inzoomen op de details.

Vanuit volledige aandacht aanwezig zijn in het hier en nu kunnen blokkades oplossen en nieuwe mogelijkheden zich ontvouwen.

Het verblijven in het ‘veld van niet weten’ maakt het mogelijk dat we sprongen kunnen maken naar een nieuw gebied.

Goed zorgen voor onszelf maakt dat we geven vanaf de schotel en niet uit ons kopje

 

Hoe werkt het 

Afspraak maken

Wil je graag even zien en voelen wie ik ben? Dat kan door een korte kennismaking van 20 minuten online te boeken. Dit is geheel vrijblijvend.

Heb je het gevoel dat het al goed zit dan maak je een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan online of live.

Geef bij het plannen van je gesprek aan of het om een kennismaking of intake gaat.

 

 

i

Voorbeeld Traject

We starten met een intake. Helder wordt waar je bij begeleid wil worden.

We verdiepen je vraag middels het lezen van je  Human Design.

Je krijgt inzicht in patronen, in gedrag wat komt vanuit het geconditioneerde deel.

Waar doe je dat in de praktijk. Hoe ver dringt dat door in je dagelijkse realiteit. 

Thuis reflecteer je over wat je hierin dagelijks bewust geworden bent en maak je ruimte om te mediteren of  stil te staan bij je emoties, gevoelens.

 

 

Tussentijds is er de mogelijkheid voor korte vragen of ondersteuning. 

Na een aantal weken, kom je voor de volgende sessie. Waarbij we de concrete voorbeelden doornemen en doorpakken naar nog meer eigen autoriteit, energieregulatie, authenticiteit en begrenzen vanuit integriteit.

Zo groei je organisch in je ware zelf vanuit support naast je eigen pad. Waarbij er meer licht schijnt in de soms verstrikkingen van de dagelijkse realiteit, die je ontknoopt.  

We sluiten af met een verdiepend laatste gesprek. Je gaat verder op een nieuw ingeslagen pad met meer helderheid, ontwikkelmogelijkheden, creatiekracht.

Ben je geïnteresseerd maak hier een afspraak 

CONTACT

Contactgegevens

Adres¦ Strabrecht 2 5591BP Heeze

Telefoonnummer¦ 0031 6 53663173

Mail¦ delilah.verhoeven@gmail.com

KvK¦ 86547674

BTW¦ NL004267966B88

IBAN¦ NL28 KNAB 0506 2747 99

© Copyright – IntomeIsee 2012 – 2022