Quantum Human Design

Jouw Unieke Blauwdruk

Quantum Human Design Analyse

Kom te weten hoe je beslissingen neemt als jezelf. Leer te begrijpen hoe je in elkaar zit.

Krijg inzicht in welk gedrag aangeleerd is en wat je niet dient.

Krijg een instrument in handen om dichterbij jezelf te komen en uit het oude systeem van conditioneringen te stappen.

Verdiepings sessie en coaching met Human Design

Hoe heb je het experiment van Strategie en Autoriteit ervaren?

Wat zijn de uitdagingen die je in de praktijk tegenkomt?

Waar heb je nog vragen?

Waar loop je in vast met jezelf , je relaties of je werk? 

Of we gaan een stapje dieper in je design en kijken naar wat je hier komt brengen en wat je levens- en zielendoel is.

Burn-out

Burn-out is een kosmische pauze, een prima moment om uit te zoeken welke conditioneringen, gedrag en niet-zelf delen je mag loslaten.

En

Wat je voor jezelf mag gaan inbouwen om je te voeden, uit te rusten, verwerken en te ontspannen.

Relatie Human Design

Hoe werken designs samen? Waar beïnvloedt of versterk je elkaar?

Hoe raak je elkaar aan en leer je van jezelf door de ander?

Waar kunnen projecties optreden vanuit conditioneringen.

Waar kun je de ander onbewust verantwoordelijk houden voor een gebrek of een tekort. 

Dat wordt zichtbaar als je twee designs samenbrengt in een connection kaart.

Kinderen

Human Design is eigenlijk gemaakt voor kinderen. Zodat zij zo puur mogelijk hun zelf kunnen zijn zonder al te veel conditioneringen.

Wil je als ouder  graag handreikingen om je kind zo goed mogelijk te begeleiden om authentiek zichzelf te zijn, kan ik je van harte een kindersessie Human Design aanbevelen.

Dit begint eerst met jezelf te leren kennen als ouder. Hoe ziet mijn eigen design eruit.

 

Authentiek jezelf zijn, leven vanuit je oorsprong

Wat brengt de Quantum Human Design Initiatie

In deze eerste stap verbind ik je met jouw design. Wie ben jij nou werkelijk?  Dit doe ik door me met jou te verbinden, te luisteren wat je vertelt over je leven en het lezen van jouw design.

Ik laat je ervaren waar je conditioneringen zitten en wat je kern is, wie je oorspronkelijk bent.

In Human Design noemen we dat het ‘Niet-Zelf’ en het ‘Zelf’. Je herkent dan jouw patronen en mechanismes. Aan de andere kant wordt je bewust van je ware krachten.

Door op beide licht te schijnen kan het Zelf sterker worden en het niet-authentieke deel verzwakken.

Het begrijpen van jouw specifieke strategie en innerlijke autoriteit om beslissingen te nemen, geeft je een tool in handen die je praktisch kan toepassen in het dagelijks leven om het deconditioneringsproces voort te zetten.  

Wat is de-conditioneren?

Conditioneringen

Iedereen heeft gedrag aangeleerd vanaf de vroege jeugd. Dit gebeurd om te kunnen leven in een systeem, een cultuur. Dit systeem is aan het veranderen. Daarom voelen we onszelf er niet meer zo in passen.

De niet authentieke zelf

Het deel wat geprogrammeerd was om het oude systeem te dienen noemen we de ‘niet authentieke zelf’ Wanneer je vanuit hier functioneert ben je meer een schaap in de kudde.

Authentieke zelf

Dit is wie je werkelijk bent. Jouw specifieke trillingsfrequentie. Waar jouw energie zit. Datgene wat je diep bevredigd en je een vervult gevoel geeeft.Wanneer je vanuit hier leeft voel je het gelukkigst.

De-conditionerne door andere beslissingen te nemen

Human Design leert je hoe je vanuit je authentieke zelf beslissingen neemt. Hierdoor kom je los van oude conditioneringen en laat je je schaapskleren los. Langzaam kom je dichter bij je kern en bij de omgeving die meer kloppend voelt voor jou.

Waarom zijn vervolgsessies belangrijk?

Met de basisinitiatie leg je het fundament waarmee je verder kunt bouwen. Je maakt het systeem makkelijk eigen door je in het begin te laten begeleiden bij het toepassen daarvan in de praktijk.

Het systeem vraagt om jezelf eerst de tool ‘Strategie & Autoriteit’ aan te leren. Hiermee ben je in het begin zeer bewust bezig. Een aantal begeleidings sessies helpen je de zelfwerkzaamheid van het systeem in het dagelijkse leven te integreren. Je leert het systeem dan echt in de vingers te krijgen.

De-conditioneren van oude patronen en programma’s  brengt zo zijn uitdagingen mee. Het is makkelijker om ingesleten paden te blijven volgen. Hier geef ik je graag support bij. 

Leven vanuit je essentie

Leer jezelf ten diepste kennen. Krijg toegang tot jouw unieke talenten, authentieke persoonlijkheid en de intelligentie van je lichaam.

Leef in de levensstroom vanuit je essentie. Moeiteloos, tevreden, in tune met jezelf en je omgeving.

Kwantum sprong in Evolutie

Als mensheid maken we op dit moment een kwantum sprong in onze evolutie. We zien dat in de door onszelf gecreëerde snel veranderende wereld.

Dat vraagt van ieder individu om mee te bewegen door wakker te worden, bewust te transformeren waarbij het oude los laat.  

In de vroege jeugd worden we geconditioneerd door de dan geldende patronen en overtuigingen.

De voorgaande generaties functioneren vanuit het industriële denken; de wereld, de mens is een machine.

Dit Newtoniaanse denken geven ouders en scholen veelal nog steeds aan kinderen door, wat ons nu niet meer verder brengt.

Transitie naar een participatiesamenleving

We transformeren naar een ‘Quantum’ wereld waarin we leren te navigeren vanuit  je ware zelf in het Qantum veld.

Het wakker worden, bewust worden wie je in wezen bent, deconditioneren en je essentie openen, zijn stappen die je brengen naar jouw unieke gaven en talenten.

Welke welkom zijn en samen smelten in de participatiesamenleving waar we leren co-ceëren.    

 

Iedereen bezit het vermogen tot heel worden

Iedereen bezit het intrinsieke vermogen om deze transformatie zelf door te gaan. Ieders lichaam is namelijk uitgerust in de vorm van de nieuwe mens met een 9 centra lichaam.

Enkel de oude manier van  denken en beslissingen maken houdt ons vast in het oude systeem. Het conditioneert ons dusdanig dat we er zelfs ziek van worden en niet meer vooruit komen.  

Terwijl je toegang kunt krijgen en bewust kunt worden van de intelligentie van je lichaam die je bij je levenskrachtenergie brengt en het zelf helend vermogen.

Vertrouwen op de aansluiting met het Grote Plan

Via het systeem van Human Design leer je te werken met dit nieuwe lichaam als een kompas voor je beslissingen. 

Door het nemen van de voor jouw unieke manier van beslissingen maken, kom je weer in verbinding met de ‘evolutionaire stroom’.

Je wordt je bewust dat je als een magneet  aangesloten bent op het hogere plan en hierin geleid wordt. Jij als microkosmos in verbinding met macrokosmos.  

Je vertrouwen dat je gedragen wordt groeit.

We zijn een Human 'Being'

Op de achterbank zitten van je auto die jou vanzelf door tijd en ruimte brengt, genietend van het uitzicht. Het leven naar je toe laten komen en dan de juiste beslissing nemen, is een hele andere manier van in het leven staan.

We gaan van Doen naar Zijn. Daarmee wordt je meester van jouw leven. Jij valt samen met wie je in wezen bent, je essentie. Dit is je werk. Jij bent dan je werk.

Mijn liefde voor QuantumHuman Design

 Na 15 jaar astrologie bestudeerd en beoefend te hebben, werd ik in 2013 verliefd op Human Design. In een stapsgewijze ontdekking door opleiding van het systeem openbaarde zich mijn design. Puzzelstukjes vielen op zijn plek.

Hierdoor maakte ik een enorme transformatie door, waardoor ik steeds meer in mijn kracht en essentie kwam en nog steeds verder groei. Ik heb ervaren dat het werkt en hoe het werkt. Sinds 2021 verdiep ik me in Quantum Human Design, een frequentie stapje naar werken met het Quantumveld.

Het is mijn talent om jou een vruchtbare voedingsbodem te bieden om bewust  in een intieme relatie met jezelf te stappen. Ik begeleid graag het proces van de spirituele geboorte van jouw essentie. Waardoor jij eigenaar wordt van jouw levenskrachtenergie in een vruchtbaar, stromend leven.  

Ik heb de gave om blokkades te ontknopen, sloten te openen waar uit voort zich een nieuwe richting in je leven laat zien. Ik mag nieuwe codes doorgeven, openbaringen die voortkomen uit jouw unieke blauwdruk. Ik laat je graag het pad zien die we als mensheid opwandelen naar meer vrijheid, liefde, eenheid en participatie.

Mijn Design

Emotionele manifesterende generator.

In de Quantum Human Design ookwel Timebender genoemd.

Staat jouw zaadje op springen?

Het traject naar heelheid vraagt toewijding, moed en doorzettingsvermogen. Terwijl er ook van binnen uit een kracht is die diep verlangt en altijd blijft groeien naar heelheid.

Wanneer de tijd rijp is ga je dit zaadje water geven.  Dit kun je doen door te werken met jouw Design, jouw gebruikershandleiding naar heelheid.

Human Design komt ook niet zomaar op je pad. Wanneer jij er klaar voor bent, dient het zich aan.

Basis Human Design Analyse

De grondbeginselen van jouw blauwdruk.

Aansluiting maken met je genetisch ontwerp en je innerlijk besluitvormingssysteem.

Weten op welke manier je kunt deconditioneren en naar je authentieke zelf kan groeien. 

 

€150,-

Praktisch

Praktisch: in een voorbereidende mail krijg je een persoonlijk vragenlijstje toegestuurd en een introductie video over jouw type. De sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het gesprek wordt opgenomen zodat je later kan terug luisteren. Ik bereid de sessie voor met een power point presentatie. De opname, presentatie en bodygraph krijg je na de sessies toegestuurd.

Basis en vervolg consult samen

Coaching: waarbij je de materie eigen maakt door het in de praktijk te integreren.

En/of

Verdiepende Reading:  kwaliteiten en potenties, blokkades, levenslessen.

 

€225,-

Praktisch

2e deel wordt in overleg een aantal weken na basisanalyse gepland. Gesprek wordt opgenomen en naar je toe gestuurd. 

Recentie

Wat een bijzonder gesprek was dit! Tijdens onze eerste ontmoeting heeft Delilah mij een uitgebreide uitleg gegeven over Human Design en hebben we specifiek ingezoomd op mijn persoonlijke design. De aspecten van mijn leven die wij via human design behandeld hebben waren voor mij zo waanzinnig herkenbaar. Zo kwamen wij heel duidelijk op ‘een aanpak voor het leven’ die voor mij goed werkt en zijn vruchten afwerpt! Na ons gesprek voelde het voor mij heel logisch om te gaan experimenteren om meer in lijn met mijn design te leven; om meer te focusen op dingen die mij energie geven en waar mijn natuurlijke krachten liggen. Voor iedereen die op het pad van zelfontwikkeling en zelfactualisatie zit is human design een hele gave aanvulling, en zou ik het dus zeker aanraden. Een gesprek met Delilah is een super mooie eerste stap!

Dion Cooper (28)

Ben je geïnteresseerd maak hier een afspraak.

CONTACT

Contactgegevens

Adres¦ Strabrecht 2 5591BP Heeze

Telefoonnummer¦ 0031 6 53663173

Mail¦ delilah.verhoeven@gmail.com

KvK¦ 86547674

BTW¦ NL004267966B88

IBAN¦ NL28 KNAB 0506 2747 99

© Copyright – IntomeIsee 2012 – 2022