PSYCH-K

Deprogrammerings instrument

Als je de manier waarop je brein werkt verandert, dan verander je je leven … en de wereld om je heen.

 95% van ons gedrag, gewoontes en ervaringen worden gestuurd door de programma’s van het onderbewuste. Ze creëren het leven van iedere dag. De sterkste programma’s zijn bij ons ingezet 3 maanden voor de geboorte tot en met de 7 jarige leeftijd. Vele zijn verouderd en vormen belemmerende overtuigingen. Ze passen niet meer bij wie je nu bent of wie je wilt zijn. Door de ingesleten programma’s lijkt iedere dag op elkaar en leef je niet echt. Je zit niet in de stroom van je leven. Je wordt geleefd door de omstandigheden of probeert ze onder controle te krijgen.

Ontstaan

Rob Wiliams, grondlegger, bracht Psych-K in 1987 de wereld in. Vandaag de dag wordt het volop toegepast en worden facilitatoren opgeleid. Dit deprogrammerings-instrument blijft zich doorontwikkelen.

 Jij bent zelf de oplossing

Er zijn vele wegen die leiden naar onze bestemming, maar vele paden krijgen te maken met de “barricades” van ons onderbewuste. Vaak is het onderbewuste als een mijnenveld van belemmerende overtuigingen en oude en verouderde “programma’s.”. PSYCH-K helpt om een veilig pad te maken door de barricades van het onderbewuste.  Naar een nieuwe plek waar je een verruimd potentieel aan kan boren voor elk gebied van je leven. Met PSYCH-K kunnen we onze mogelijkheden vergroten. De problemen en uitdagingen die we vandaag de dag tegenkomen zijn groot maar niet onoplosbaar. Wijzelf zijn de oplossing. We hebben allemaal het vermogen om ons bewustzijn te evolueren naar een nieuw niveau van denken. Dit ontstaat door het creëren van een ‘Hele Brein Staat’.

 De ‘Hele Brein Staat’

Onderzoek heeft laten zien dat PSYCH-K een ‘Hele Brein Staat’ creëert, zodat het als een poort fungeert naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kunnen we beter denken, zijn we functioneler en creatiever waardoor we onze problemen sneller oplossen.

Met een ‘Hele Brein Staat’ hebben we de beschikking over alle capaciteiten van zowel de linker- als de rechter hersenhelft. Ze staan met elkaar in verbinding en zijn in balans. Grofweg gezegd gaat de linker hersenhelft over functies als logisch nadenken met woorden en is goed in analyseren. De rechter hersenhelft denkt in beelden en hier bevinden zich de emoties en creativiteit.

De ‘Hele Brein Staat’ zie je in  hersenonderzoek terug bij zeer geoefende yogi’s en mensen die al vele jaren meditatie beoefenen. Onderzoek heeft laten zien dat 95% van alle deelnemers tijdens de Balans van PSYCH-K (zichtbaar op een EEG) in een ‘Hele Brein Staat’ terecht komt.

PSYCH-K Balans

Een PSYCH-K Balans is een proces dat ontworpen is om een ‘Hele Brein Staat’ te creëren. Deze staat is bij uitstek geschikt om het onderbewuste te herprogrammeren met nieuwe ondersteunende overtuigingen die je doelen ondersteunen in plaats van blokkeren, of saboteren. Een ondersteunende overtuiging, zoals: “Ik geef op een kalme en vriendelijke wijze antwoord, ook als iemand op een geërgerde toon een vraag stelt.” Dit kan in de plaats komen voor bijvoorbeeld het oude programma van: “Help, ik word aangevallen, ik vlucht in een emotie.” Of “Help, ik word aangevallen, ik moet me verdedigen.”

Hoe gaat Psych-K in zijn werk

Tijdens een PSYCH-K sessie maken we gebruik van spiertesten om te “communiceren” met zowel het onderbewuste als het hoger bewustzijn. Hiermee  gaan we samen op zoek naar de belemmerende overtuigingen en de gewenste doelovertuigingen. Via het hoger bewustzijn ofwel je ‘bestemming’ komen we er achter of het passend en veilig is om de nieuwe doelovertuiging te programmeren in je onderbewuste. Door een eenvoudige houding aan te nemen kom je in de ’Hele Brein Staat’ en wordt je nieuwe positieve doelovertuiging in je onderbewuste geprogrammeerd en overschrijft deze het oude programma.

PSYCH-K als versnelling op het Human Design deconditioneringsproces

Bedenk wat PSYCH-K voor jou kan doen in combinatie met Human Design. In een Human Design analyse kom je er achter wat je conditioneringen en overtuigingen zijn. Deze kun je dan met PSYCH-K direct herprogrammeren in ondersteunende overtuigingen die je verder helpen op je levenspad. Klik hier voor meer informatie over Human Design Essentie Mentoring

PSYCH-K is:

  • Een vriendelijk, interactief proces van verandering met een bewezen staat van dienst van meer dan 30 jaar.
  • Een simpel en zeer krachtig proces om onderbewuste overtuigingen te veranderen die je belemmeren en saboteren.
  • Een synergie van verschillende tools voor verandering; sommige komen uit de moderne neurowetenschap en andere uit oude wijsheid tradities.
  • Een revolutionaire aanpak om verandering op het onderbewuste niveau te bewerkstelligen.
  • Een proces dat vernieuwend is in plaats van de standaard methoden die er zijn; zoals visualisatie, wilskracht en positieve affirmaties.
  • Een proces dat vooral zeer effectief is in de gebieden van gedrag/gewoonte verandering, welzijn en vermindering van stress.

Filmpjes

In PSYCH_K maken we gebruik van spiertesten om te “communiceren” met het onderbewuste. De waarde van deze testen blijkt uit onderstaand filmpje.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=JaH8Cqn_wg8

Celbioloog en onderzoeker Bruce Lipton en ontdekker Rob Williams vertellen in onderstaand filmpje over de waarde van PSYCH-K en hoe dit helpt om diepe in geprogrammeerde overtuigingen uit de jeugd te veranderen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6VDRqLNiSlQ

PSYCH-K is een spiritueel proces met een positieve psychologische en fysieke uitwerking. Wij mensen zijn vergeten dat wij spirituele wezens zijn in een menselijk lichaam om een menselijke ervaring op te doen. Als wij onze onderbewuste overtuigingen weer op één lijn kunnen brengen met deze waarheid, dan kunnen we onszelf bevrijden van vele belemmerende overtuigingen waarin we gevangen zitten.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een sessie met Jules van Beek, PSYCH-K practitioner.

Mail dan naar jules@intomeisee.nl