IntomeIsee

Delilah Verhoeven

Into me I see begeleid de transformatie van heling tot zelfverwerkelijking. Reisbegeleiding door de verschillende lagen heen.

Mijn Verhaal

Op 21-12- 2012 is IntomeIsee opgericht. Een vruchtbare plek voor persoonlijke transformatie. Ik begeleid het traject van heel worden, authentiek jezelf zijn en het ontplooien van de co-creator.

In het begeleidingstraject hebben we gesprekken van ziel tot ziel. Daarnaast gebruik ik de hulp van tools als:  adem en lichaamswerk, Quantum Human Design analyse, microdosing met truffels, systeemopstelling. en geef ik co-creatie cirkels en lezingen.

Delilah Verhoeven

Ik beschik over een uitgebreide begeleidingsexpertise en scholing op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, transformatie, tantra en co-creatie. Een groot deel van mijn leven is gewijd aan spirituele groei, heelworden en leven in co-creatie. Naast mijn groei in het authentieke zelf is ook mijn relatie een ontwikkel speelveld.

Transformatie pionier

Ik ben de altijd nieuwsgierige zoeker en pionier. Verliefd op het vermogen van heel worden en zie transformatie als de hoogste vorm van plezier. Omdat het oude dan voorgoed achtergelaten wordt en ik zo op een hogere eenvoudigere vorm van leven uitkom. Welke meer liefde, vrijheid en veerkracht brengt.

Mijn plek

De praktijk is gelegen in Heeze. Een dorpje onder Eindhoven. Het huis ligt aan de rand van het natuurgebied de Strabrechtse heide.

Waarden en Missie

Intentie

Mijn eigen transformatie is mijn drijfveer en passie om anderen daar ook in te begeleiden. Ik kan anderen daar brengen waar ik zelf ook ben in mijn ontwikkeling. Geven vanuit een hart dat overstroomt is mijn intentie en een grote bron van vreugde.

Missie

Mijn werk is wie ik ben. Het is mijn levenswerk om de mensheid en de aarde te dienen in de transitie die momenteel bezig is. Naar een nieuwe wereld van delen van materie, natuurbewustzijn, vrede en overvloed voor iedereen.

Uitgangspunt

Ik werk vanuit verbinding. Een opening van ziel tot ziel, van zelf tot zelf, brengt de herinnering terug van wie we zijn en leidt tot waarachtig leven. Liefde realiteit laten worden.

Jouw vermogen

Iedereen heeft een zelf helend vermogen en een zelf reflecterend vermogen. Ergens zit het in ons en kan meer zichtbaar en werkbaar gemaakt worden waardoor je het gaat ervaren.

Ben je geïnteresseerd maak hier een afspraak

https://calendly.com/intomeisee

of laat hier een bericht achter.

CONTACT

Contactgegevens

Adres¦ Strabrecht 2 5591BP Heeze

Telefoonnummer¦ 0031 6 53663173

Mail¦ delilah.verhoeven@gmail.com

KvK¦ 86547674

BTW¦ NL004267966B88

IBAN¦ NL28 KNAB 0506 2747 99

© Copyright – IntomeIsee 2012 – 2022