Liefdevolle procesbegeleiding

In deze tijd van verandering kan de wereld als chaotisch op je overkomen. Hierdoor kan je geconfronteerd worden met angsten, moeilijk beslissingen kunnen nemen, blijven ronddolen in het denken, je futloos voelen. Toch, ergens voel je dat er meer is dan dit ‘overleven’. Waar is de sprankeling van het leven gebleven, waar vind je je levenskracht? Ondertussen voel je dat je meer kunt, meer bent. Dat je functioneert op een manier die ver onder je werkelijke potentieel of capaciteit ligt.

En je vraagt je af: ‘Wie ben ik? Wat kom ik hier doen? De gemiddelde mens identificeert zich met een klein deel van zijn of haar wezen, voornamelijk met de mind, het denken en het ego, het pantser wat om het lijf gebouwd is. De nadruk richt zich daardoor op de buitenkant. Deze stand van ‘overleven’ leidt al snel tot een gemaskeerde, ongezonde en onbevredigende levenswijze. En draagt bij aan de ontwikkeling van emotionele psychosomatische stoornissen.

Deze symptomen zijn een aanwijzing dat de oude manier van leven niet langer werkt. Je gaat op zoek, je gaat je naar binnen richten. Je merkt dan dat onbewust emotioneel materiaal in je bewustzijn stroomt. Welke levensgebieden zoals je relatie, werk, persoonlijke ambities of allen tegelijk, kunnen verontrusten. Wij noemen dit fenomeen ‘ego-instorting’ ofwel zelfontdekking.

Bij into me i see 2.0 begeleiden wij dit ontwakingsproces. Dat doen we middels één enkel coachingsgesprek tot aan een uitgebreid begeleidingstraject.

Hierbij gebruiken we krachtige instrumenten die conditioneringen, patronen en blokkades kunnen helpen transformeren. Daarbij geven we de eigen genezingsintelligentie van het lichaam en geest de ruimte. Want juist in de ontspanning zit heling en groei.

Alles om jou dichter bij je authentieke Zelf te brengen. Los te komen van je opgebouwde egoharnas, vastzittende overtuigingen. Zodat je in de flow van jouw unieke levenspad komt en tevredenheid, vrede en succes ervaart.

Aan de hand van een intakegesprek, live of via skype, kunnen we van beide kanten een indruk krijgen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor ons staat intrinsieke motivatie voorop. Je kan niets in jezelf veranderen als het verlangen daarnaar niet van binnenuit komt. Alles start bij jezelf. We kunnen je adviseren welke stappen te zetten.

Wij hebben een aparte werkruimte aan huis, en we wonen aan het begin van een groot natuurgebied waarin we kunnen wandelen.