Wat kan het Human Design Systeem (HD) voor jou betekenen?

In deze transformerende wereld waarbij zekerheid gevende autoriteiten toenemend ontbreken, wordt een sterk beroep gedaan op de eigen innerlijke autoriteit. Hoe navigeer jij in deze tegenwoordige tijd, waarin er zoveel waarheden, keuzes en vrijheden zijn? Van waaruit leidt jij jouw leven? Vanuit het denken: wat is verstandig? Of vanuit gevoel, intuïtie of gutfeeling?

HD geeft je een kompas om jezelf te deconditioneren

We hebben allemaal de conditionering van onze ouders, het schoolsysteem en onze westerse cultuur meegekregen. We zijn afgeleerd te zijn wie we zijn en gevormd naar het systeem. Daarin heeft het verstand, het denken alle ruimte gekregen. Vanuit het denken, wat de afgelopen duizenden jaren zich heeft ontwikkeld bewegen we nu naar een persoonlijke, specifieke autoriteit in onszelf. Het denken krijgt daarbij een gelijkwaardige plaats als die van raadgever, voor zichzelf en voor de ander. Het is geen beslisser meer. HD leert je wat jouw persoonlijke autoriteit is. Leert je een strategie die tot deconditioneren leidt.

HD laat je middels deconditioneren je ware Zelf zien

Ieder van ons is uniek, authentiek.  HD wordt ook wel de wetenschap van de differentiatie genoemd omdat ieder van ons ten diepste anders is. Iets anders bij te dragen heeft. We zijn deeltjes van een groter geheel en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van onder de conditionering komt ons ware Zelf te voorschijn. Met de nadruk op schijn want het straalt dan ook letterlijk door je huid heen. Er is minder weerstand vanuit de buitenwereld, minder frustratie, boosheid en verbittering omdat je in de levensstroom komt. Zijn in de levensstroom is het meest vervullend. Het geeft diepe tevredenheid, succes en vrede.

Vanuit de levensstroom weer verbonden met de menselijke matrix

Door de ontwikkeling van het denken zijn we ver van de natuur, de dieren en de aarde af komen te staan, maar ook van onze eigen goddelijke essentie. Dat wat groter is dan wijzelf, het grote goddelijke plan gaat door ons heen werken. Door het Zelf te leven neemt ieder zijn of haar plek in  het goddelijke plan en sluiten we weer aan op de oorspronkelijke menselijke matrix. Dan ervaren we continue synchroniciteit en magie omdat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is. Alles vindt dan plaats in het hier en nu. Er is geen verleden en toekomst meer.

HD een instrument om te navigeren naar een nieuwe wereld

De bron van deze informatie was een Supernova. Deze werd door twee mensen ontvangen en vertaalt in twee verschillende systemen: Dreamspel en HD. Ze hebben veel overeenkomsten. De ontvangers Ra Uru Hu en José Argüelles zijn drie dagen na elkaar overleden. Terwijl ze elkaar in het leven nooit gezien hebben.

In de grote transformatie van deze tijd waarin het bewustzijn snel verhoogd, mogen we los komen uit onze gevangenis van de ‘slaaf’ en in onze kracht komen. Er zijn geen autoriteiten meer die ons de weg wijzen. We mogen gaan vertrouwen op ons innerlijk kompas. HD helpt je die te vinden en ermee te werken.

Meer weten?

Wil je meer weten van het human design systeem en hoe jouw design jou kan helpen je de weg te wijzen, dan kun je contact met Delilah opnemen.

Human Design