Human Design versus Quantum Human Design

 

Quantum Human Design™ is ontwikkeld door Karen Curry Parker. Het is een upgrade van het traditionele Human Design systeem. Karen heeft met de grondlegger Ra Uru Hu samengewerkt en traditionele HD-les gegeven.

Wat Ra haar heeft verteld, is dat toen hij de Rave I’Ching ontving, de taal werkelijk ontworpen was om tot het geconditioneerde zelf te spreken, de niet-authentieke uitdrukking van wie je bent. Hij zei dat hij nog nooit de gelegenheid had gehad, om een ontwaakte I’Ching te schrijven en hij overleed voordat hij dat kon.

Karen heeft duizenden mensen met HD gecoacht. Voor haar voelde de traditionele woordkeuze gelimiteerd en soms zelfs donker en zeker niet stimulerend en verruimend.

Het samenbrengen van HD met haar liefde voor quantum fysica en creativiteit liet de hoogfrequent vibrerende vocabulaire ontstaan van de Quantum Human Design™.

De traditionele Human Design is ontworpen om je wakker te maken. Voor sommige mensen is het een manier om een soort shock van initiatie te krijgen uit de slaap van geconditioneerd zijn. Quantum Human Design™ geeft ons een hulpmiddel in handen om Human Design te gebruiken om ons verhaal te herschrijven in meer positieve, hoog vibrerende frequentie. Om ons een verhaal te geven, dat groot, aantrekkelijk en zelf liefhebbend genoeg is om ons een nieuwe impuls te geven voor de toekomst.