Live with each other together

Ambassadeurs Bewuste Evolutie

Op 21 december 2012 stichtte Delilah Verhoeven IntomeIsee als healingcentrum voor bewustzijn en persoonlijke groei. In 2013 kwam de samenwerking met Jules van Beek. We begeleidden toen transformatieprocessen onder andere met behulp van plantmedicijnen, tantra, ademwerk, Human Design en de-armouring.

Beide hebben we een uitgebreide begeleidingsexpertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, transformatieprocessen en intimiteit. Persoonlijk hebben we reeds een lange weg van spirituele groei en bewustwording doorlopen o.a. door vele Ceremonies met Plantleraren en zijn praktiserend in Tantrisch leven, Human Design Experiment, Vipassana meditators en eten Veganistisch. Als geliefden openen en groeien we aan elkaar tot ‘whole-mate’.

Wij zijn de altijd nieuwsgierige zoekers en pioniers op het puntje van het kantelpunt. Als lichtwerkers verliefd op het vermogen van heel worden. Transformatie zien we als de hoogste vorm van genieten en plezier. Omdat het oude dan voorgoed achtergelaten wordt en we op een hogere complexere vorm van leven uitkomen, die meer liefde, vrijheid, wijsheid, synergie en levenskrachtenergie brengt.

In 2018 werden wij door de roep van onze ziel uit het werk getrokken om een pittige U-turn te maken in ons leven. De spiraal van de oude wereld kwam tot stilstand. Er waren lange tijden van stilte en niet weten, een kwetsbare geboorte van essentie. Met gelijkmoedigheid en bewustzijn aanwezig zijn in de transformatie, met de hulp van mooie ‘engelen’ op ons pad, liet de spiraal vanuit het nulpunt de andere kant op draaien. Uit de oude programma’s en naar de quantum wereld.

Sinds 2019 zijn we gegroeid naar Ambassadeurs voor Bewuste Evolutie. In januari dit jaar zijn we een intensief traject ingestapt met 30 internationale spirituele leiders onder de bezielende leiding van Barbara Marx Hubbard. Zij richtte de Evolutionary Ambassadors Academy (EAA) op om haar levenswerk over te dragen. We kwamen in contact met het levenswerk van haar collega’s en vrienden en kregen van haar persoonlijke mentoring. Totdat Barbara werkelijk haar fakkel overdroeg door te overlijden. Samen met de EAA groeien nu verder we in frequentie middels het ‘Wiel van co-creatie’.

Ons werk is wie we zijn. Het is ons levenswerk om de mensheid en de aarde te dienen in deze transitie. We richten ons op het begeleiden van het traject:  Openen van essentie en medeschepper worden. Zelfwerkzaamheid en intrinsieke motivatie vinden wij een voorwaarde. We zijn gericht op individuen van alle leeftijden en groepen. We zijn spreker op het gebied van bewuste evolutie. Facilitatoren van ‘Wiel van co-creatie’ groepen. En geven les over bovenstaande onderwerpen. We co-creëren graag met andere gelijkgestemden voor het zelfde doel.

Onze praktijk hebben we in Heeze een dorpje onder Eindhoven. Aan de rand van een groot natuurgebied de Strabrechtse heide.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, bel of mail ons.

Liefs,
Delilah & Jules