HUMAN DESIGN

Human Design Systeem

Leer jezelf ten diepste kennen. Krijg toegang tot jouw unieke talenten, authentieke persoonlijkheid en de intelligentie van je lichaam. Leef in de evolutionaire levensstroom vanuit je essentie. Moeiteloos, tevreden, in tune met jezelf en je omgeving. 

Het Human Design Systeem biedt  je die mogelijkheid. Door een persoonlijke gebruikershandleiding, in de vorm van jouw unieke blauwdruk,  toe te passen, kom je bij je ware zelf, die je bedoeld bent te zijn. Het systeem leert je bewust te worden van jezelf en te navigeren in lijn met jouw unieke levenspad.

Als mensheid maken we op dit moment een kwantum sprong in onze evolutie. We zien dat in de door onszelf gecreëerde snel veranderende wereld. Dat vraagt van ieder individu om mee te bewegen door wakker te worden, bewust te transformeren waarbij het oude los laat.  

In de vroege jeugd worden we geconditioneerd door de dan geldende patronen en overtuigingen. De voorgaande generaties functioneren vanuit het industriële denken; de wereld, de mens is een machine. Dit Newtoniaanse denken geven ouders en scholen veelal nog steeds aan kinderen door, wat ons nu niet meer verder brengt.

We transformeren naar een ‘kwantum’ wereld waarin we leren ‘kwantum’ te denken en te navigeren vanuit je ware zelf. Het wakker worden, bewust worden wie je in wezen bent, deconditioneren en je essentie openen zijn stappen die je brengen naar jouw unieke gaven en talenten. Welke welkom zijn en samen smelten in het collectief van de participatiemaatschappij.    

Iedereen bezit het intrinsieke vermogen om deze transformatie zelf door te gaan. Ieders lichaam is namelijk uitgerust in de vorm van de nieuwe mens met een 9 centra lichaam. Enkel de oude manier van  denken en beslissingen maken houdt ons vast in het oude systeem. Het conditioneert ons dusdanig dat we er zelfs ziek van worden en niet meer vooruit komen.  Terwijl je toegang kunt krijgen en bewust kunt worden van de intelligentie van je lichaam die je bij je levenskrachtenergie brengt en het zelf helend vermogen.

Via het systeem van Human Design leer je te werken met dit nieuwe lichaam als een kompas voor je beslissingen.  Door het nemen van de voor jouw unieke manier van beslissingen maken, kom je weer in verbinding met de ‘evolutionaire levende lijn’. Je wordt je bewust dat je als een magneet  aangesloten bent op het hogere plan en hierin geleid wordt. Jij als microkosmos in verbinding met macrokosmos.  

Op de achterbank zitten van je auto die jou vanzelf door tijd en ruimte brengt, genietend van het uitzicht. Het leven naar je toe laten komen en dan de juiste beslissing nemen, is een hele andere manier van in het leven staan. We gaan van Doen naar Zijn. Daarmee wordt je meester van jouw leven. Jij valt samen met wie je in wezen bent, je essentie. Dit is je werk. Jij bent dan je werk.

Zelfverwerkelijking is een andere term voor het leven vanuit je essentie. Abraham Maslow benoemde dit voor het eerst in 1943 in zijn gepubliceerde motivatietheorie dat dit het hoogst haalbare is voor de mens toentertijd.  Vandaag de dag krijgen steeds meer mensen de mogelijkheid om door de snelle evolutie, de Westerse luxe die ons voorziet van de basisbehoeften, dichterbij dat hoogst haalbare punt en zelfs verder te komen.  Het nieuwe kwantum tijdperk vraagt ook van mensen:” Wie ben je werkelijk, wat is jouw frequentie, je authentieke kleur, wat is jouw unieke bijdrage? “

 

Het traject hier naartoe vraagt toewijding, moed en doorzettingsvermogen. Terwijl ook van binnen er een zaadje in je zit wat op een zeker ogenblik rijp is en geboren wil worden. Dat is de kracht van binnen uit die diep verlangt en altijd blijft groeien naar heelheid. Wanneer de tijd rijp is ga je dit zaadje water geven.  Dit kun je doen door te werken met jouw Design, jouw gebruikershandleiding naar heelheid. Human Design komt ook niet zomaar op je pad. Wanneer jij er klaar voor bent, dient het zich aan.

 

Wat kan ik jou bieden in dit traject.

 

Na 15 jaar astrologie bestudeerd en beoefend te hebben, ben ik sinds 2014 in het experiment van  Human Design gestapt. In een stapsgewijze ontdekking van het systeem openbaarde zich mijn design. Puzzelstukjes vielen op zijn plek. Hierdoor maakte ik een enorme transformatie door, waardoor ik steeds meer in mijn kracht en essentie kwam en nog steeds verder groei. Ik heb ervaren dat het werkt en hoe het werkt.

Mijn talent is het om jou een vruchtbare voedingsbodem te bieden om bewust te stappen in een intieme relatie met jezelf. Ik begeleid graag het proces van de spirituele geboorte van jouw essentie waardoor jij eigenaar wordt van jouw levenskrachtenergie in een vruchtbaar, stromend leven.  Ik heb de gave om blokkades te ontknopen, sloten te openen waar uit voort zich een nieuwe richting in je leven laat zien. Ik mag nieuwe codes doorgeven; openbaringen die voortkomen uit jouw unieke blauwdruk. Ik laat je graag het pad zien die we als mensheid opwandelen naar meer vrijheid, liefde, eenheid en participatie. Ik vertel je graag het verhaal van onze nabije toekomst; van de bewuste evolutie en de kracht van co-creatie; en hoe jij daar deel van uit kunt maken.

Zie hier mijn bodygraph.

Ik nodig je uit een afspraak te maken voor.

Human Design initiatie en verbinding met jouw genetisch ontwerp.

In deze eerste stap verbind ik je met jouw design. Wie ben jij nou werkelijk?  Dit doe ik door me met jou te verbinden, te luisteren wat je vertelt over je leven en het lezen van jouw design. Ik laat je ervaren waar je conditioneringen zitten en wat je kern is, wie je oorspronkelijk bent. In Human Design noemen we dat het Zelf en de Niet-Zelf. Je herkent dan jouw patronen en mechanismes. Aan de andere kant wordt je bewust van je ware krachten. Door op beide licht te schijnen kan het Zelf sterker worden en het niet-authentieke deel verzwakken. Het begrijpen van jouw specifieke strategie en innerlijke autoriteit om beslissingen te nemen, geeft je een tool in handen die je praktisch kan toepassen in het dagelijks leven om het deconditioneringsproces voort te zetten.  

Praktisch: in een voorbereidende mail krijg je een persoonlijk vragenlijstje toegestuurd en een introductie video over jouw type. De sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het gesprek wordt opgenomen. Ik bereid de sessie voor met een power point presentatie. De opname, presentatie en bodygraph krijg je na de sessies toegestuurd. Jouw bijdrage is €135,- 

 

Human Design Mentoring

Met de initiatie en basisanalyse leg je het fundament waarmee je verder kunt bouwen. Je maakt het systeem makkelijk eigen door je in het begin te laten begeleiden bij het toepassen daarvan in de praktijk. Het systeem vraagt om jezelf eerst te conditioneren met de tool ‘Strategie & Autoriteit’. Hiermee ben je in het begin zeer bewust bezig. Een aantal mentor sessies helpen je de zelfwerkzaamheid van het systeem in het dagelijkse leven te integreren. Je leert het systeem dan echt in de vingers te krijgen.

Door verder op je pad follow-up sessies te nemen, kom je steviger in je design, in je Zelf te staan en biedt het hulp bij het deconditioneren. Helder wordt wanneer de ‘niet-zelf’, de denkende mind oftewel het ego met je aan de haal gaat en jou in een artificieel, geconditioneerd leven houdt. Op den duur kan je een stijgende lijn, een toename gaan zien van gevallen van synchroniciteit en magische gebeurtenissen. Periodes van stroming en terugvallen in de oude conditioneringen worden duidelijker.  In de loop van de tijd zul je zien dat er in de onderstroom verschuivingen plaats vinden omdat je weg beweegt uit oude gebieden die toebehoorden tot het geconditioneerde leven. Je gaat je vrijer bewegen in de nieuwe gebieden, met nieuwe omstandigheden en nieuwe mensen. De frequentie van je ware zelf, waar je steeds meer deel van uit maakt, trekt eenzelfde frequentie aan.

Zelf heb ik dit deconditioneringsproces ervaren als een ware aardverschuiving in mijn leven die ik zeker niet had kunnen maken door de juiste begeleiding. Ik begeleid je dan ook graag bij deze transitie.

Ik noem de begeleiding mentoring omdat ik zelf dit pad ook gelopen heb en nog steeds vervolg.  Jij mag zelf jouw eigen unieke pad bewandelen door zelf stappen te zetten. Dat kan niemand voor jou doen. In deze tijd ligt alle kracht bij zelfwerkzaamheid en autonomie.  Bij de mentoring maak ik gebruik van mijn vermogens van holding space, co-creatie en kwantum denken.

Jouw bijdrage is €75,- voor een vervolgsessie van 1,5 uur.

Ik ontmoet je graag in live. Op zoom is ook mogelijk.

februari 2022 Delilah

Wat ervaren anderen

Voor mij was de human design reading een eye opener. De valkuil waar ik steeds weer intrap werd me snel duidelijk. Human design laat onder anderen zien wat mijn strategie is in het leven om mijn pad te kunnen blijven volgen. Om in de flow van het leven te komen en alles aan te trekken wat voor jou kan werken. In mijn geval moet ik juist dingen laten om dat te krijgen wat echt bij mij zal passen. En hoe mooi is dat!!
Mijn voornemen is dan ook om hierop te gaan vertrouwen.
Delilah heeft met veel voorbeelden alles heel helder uitgelegd. Ze wil niet dat je alleen maar luistert maar het ook echt begrijpt. Ik vond het een heel fijn, veilig en vruchtbaar gesprek. Ik kan hier echt iets mee.
Ook de powerpoint presentatie en de geluidsopname die ik nadien mee kreeg zijn zeer waardevol. Ik kan alles thuis nog eens rustig na lezen en luisteren.
Super blij mee. Dankjewel lieve Delilah.
Janet

Afgelopen week een heel bijzondere Human Design sessie mogen doen, samen met Rick bij Delilah Verhoeven. Wat een reis… steeds een stapje dichterbij mogen komen.. bij wie ik werkelijk ben en bij de kracht van ieder afzonderlijk en van ons als team. Conditioneringen los mogen laten en mogen vertrouwen.
Me herinneren wat mijn ziel hier komt doen en te brengen heeft.
Dat toe te mogen laten steeds een beetje dieper.
Wat een spannend proces en wat een mooi proces. Proces van niet weten, proces van loslaten en vooral ook de proces van omarmen. Omarmen wat zich aandient. De stroom van het leven steeds puurder mogen volgen
Dank je wel Delilah voor jouw tijd aandacht en begeleiding.

Gerja

Het heeft me altijd geïnteresseerd. Inzicht krijgen in wie je bent en wat je te doen hebt. Welke talenten je kunt benutten. Waar je kracht zit maar ook wat  je valkuilen zijn. Het helpt het leven een stuk moeitelozer te leven. Hoe fijn is het om jezelf vaker met een glimlach te zien acteren. Te weten waar je blij van wordt en op welk gebied een ander je kan aanvullen. Blij was ik dan ook weer toen ik op 4 oktober na de eerste sessie HD weer naar huis reed. Hoe herkenbaar was de blauwdruk en wat gaf de inspirerende uitleg van Delilah weer nieuwe kansen! Human design biedt iets extra’s. Het laat je zien wie jij bent en waar je energie kan lekken.  Bovendien laat het je zien waarom je anderen nodig hebt. De weken erna heeft het me daadwerkelijk op mijn pad gezet. Het ondersteunt en geeft richting. Inmiddels heeft mijn moeder van 75 ook een sessie gevolgd en ze is net zo enthousiast. Zeker de moeite waard dus!

 

Lizanne

Delilah heeft mij gecoached met behulp van Human Design. Ik vind haar zeer kundig op dit gebied. Haar coaching is scherp, maar wel op een humorvolle wijze.

Delilah is to-the-point, ze heeft een geweldige “no bullshit” radar. Zo weet ze ook de pijnlijke plekken te belichten, maar op zo’n manier dat je het volledig accepteert.

Je krijgt jouw Human Design reading mee op papier en de coaching mag je opnemen. Erg fijn om dit meerdere malen terug te luisteren, zodat de informatie kan verankeren in je lichaam. Het heeft mij goed geholpen om mezelf nog beter te leren kennen en authentiek te zijn. Ik handel meer en meer vanuit mijn Human Design en dat maakt dat mijn energieniveau goed in balans blijft. Een aanrader om dit te doen om jezelf beter te leren kennen en van daaruit te handelen.

 

Masha

Wauw, wat heb ik tijdens de Human Design sessie mooie informatie van Delilah mogen ontvangen. Ons gesprek heeft mij veel herkenning, erkenning en nieuwe inzichten gegeven. Het waren de missende puzzelstukjes die ik nodig had om nog dieper mijn transformatieproces in te mogen gaan. Het voelt alsof er steeds een klein stukje uit deze sessie landt, inwerkt en weer naar boven mag komen. Heel bijzonder, verhelderend en kloppend! Lieve Delilah, dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen! Liefs Bibian.

Bibian

Human Design het heeft me veel gebracht. En hoe Delilah het aan je vertaald geeft het nog meer waarde. Ze leeft het Human Design en geeft je geen les maar laat je je Human Design voelen en ervaren. Nu nog steeds stap ik er naar terug. Zo waardevol. Dank je lieve Delilah ?

Marie-Louise

Ik loop op mijn pad en kan niet anders dan trouw te zijn aan mijzelf.

Waarom doe ik de dingen die ik doe? Waarom neem ik stappen die ik intuïtief voel om te moeten doen? Waarom de moeilijkste wegen? Wat voor mens ben ik? Urenlang heb ik ademloos zitten luisteren wat Delilah over mijn Human Design Systeem te zeggen heeft.

Aha daarom doe ik dat dus!

GEWELDIG!! Hiermee kan ik aan de slag en wat kan ik hier een rust uithalen. Ik loop aardig op mijn pad en heb door deze bijzondere sessie begrepen wat ik te doen heb de komende tijd.

Margot