Co-Creatie Cirkel

Leven vanuit hartintelligentie

Puur vanuit jouw unieke essentie

Een stap zetten in de nieuwe wereld

Met de co-creatie cirkel als verdiepende oefen plek

9 cirkels op maandagmiddag van Februari tot Juni

 

In de co-creatie cirkel oefen je de principes en processen van co-creëren. Co-creëren gaat verder dan samenwerken. Hier groeien we naar partnerschap. Je staat naast elkaar in plaats van boven elkaar zoals in het hiërarchisch model. We ontmoeten elkaar van hart tot hart. Van essentie tot essentie. Dit herstelt de verbinding met de universele intelligentie.

De cirkel is een veilige haven omdat we accepteren waar je bent en wie je bent, en wat je doet niet bestempelen als verkeerd of iets om voor te schamen. Hier kun je oefenen in het verkrijgen van toegang tot je innerlijke wijsheid, door je intiemste en ook kwetsbaarste zelf te openen. In dit helen volg je en respecteren we jouw eigen divine timing.

Je oefent je uniekheid uit te drukken en te eren omdat we leren elkaar volledig te accepteren. In dit proces ga je ook je persoonlijke sleutel ontdekken; wie je bent en wat je hier komt doen. Zodat je gaat merken hoe het is om in de levens-stroom met anderen tot positieve veranderingen te komen die je alleen niet voor elkaar had gekregen. Je kunt dieper thuiskomen en rusten in je bestemming.

Van Mij naar Wij

Er is een nieuwe wereld aan het ontstaan. De wereld van de co-creatie. We gaan van de cultuur van Mij naar het wonder van Wij. Voorbij het bewustzijn van scheiding en angst naar een bewustzijn van eenheid en liefde.

Het doel van de co-creatie cirkel

  • Vindt je unieke verbinding met de universele intelligentie.
  • Belichaam je essentie en je eros, zowel energetisch als emotioneel.
  • Heel je verleden door een liefdevolle en veilige relatie met jezelf op te bouwen.
  • Bouw diepe en intieme relaties met anderen.
  • Wordt deel van een co-creatie netwerk van liefdevolle en supportgevende partners.
  • Ga doen waarvoor je gekomen bent.

Hoe kan co-creatie voor je werken?

Door dit te beoefenen in de cirkel begin je na een tijdje op een diep niveau te helen. Niet door je op je problemen te fixeren of  je verleden. Maar door het beoefenen van het verhogen van je emotionele frequentie. Welke veel sneller in de hart-intelligentie groep verhoogd wordt door groeps-resonantie.

Voor wie en hoe?

Voor iedereen die een basis niveau van psychische en spirituele volwassenheid heeft bereikt. Er naar verlangt om voorbij het persoonlijke verhaal te gaan, om je unieke zelf te verenigen met anderen en een bijdrage te willen leveren aan een nieuwe wereld.

De co-creatie cirkel is geen emotionele support groep. Het heeft de functie van verbinden en niet van corrigeren. Het is een ervaring, niet een observatie. We laten iets ontstaan in plaats van dat we iets moeten bereiken.

Voor iedereen die met mensen werkt en deze nieuwe manier van inter-relateren wil belichamen en dat verder wil laten transformeren in de eigen praktijk.

9 Co-Creatie Cirkels

De co-creatie cirkel is geïnspireerd vanuit het Core Group Process™. Deze is ontwikkelt door Carolyn Anderson en Katharine Roske, beschreven in het ‘Co-Creators Handbook 2.0’.

We komen bijeen in 9 cirkels en iedere cirkel bouwt voort op de vorige zodat we de principes en het proces beoefenen en ons eigen maken. De focus van de co-creatie cirkel is gericht op persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Intentie voor de Co-Creatie Cirkel

Alle partners worden getransformeerd door deze krachtige ervaring. Ze voelen zich vervult, geïnspireerd en bekrachtigd om co-creatie in hun leven toe te passen bij hun familie, vrienden en collega’s. En om hun rol te spelen in de geboorte van een planetaire co-creatie cultuur.

 

Openen

Wakker worden in liefdevolle aanwezigheid en begin te omarmen van alle aspecten wie je bent – het licht en de schaduw, pijnlijk, vrolijk, onhandig, kwetsbaar, teder, confronterend, gesloten en vrijgevig. Het doel is om alle delen te integreren en te genezen. Alles is welkom. Het openen van het hart. Erkennen dat iedereen uniek en universeel is. We stoppen met zoeken en vieren het leven zoals het zich voordoet, van moment tot moment.

Volgen

Het creëren en behouden van resonantie in de groep. Dit resonantie veld geeft ons toegang tot hartintelligentie. We oefenen; niet oordelen, vergeven en elkaar lief hebben. We volgen daarbij de stem van het hart. We leren hoe we ieder incident kunnen aangrijpen voor reflectie, transformatie en heling. We gaan door de angst om onszelf- of de ander te verliezen.

Communiceren

Het verdwijnen van de illusie van afgescheidenheid. We leren meer onze onzuiverheden te omarmen en krijgen een set van communicatie vaardigheden aangereikt wat ons helpt af te stemmen op onze ware natuur. Deze leren te communiceren van wat we echt voelen en willen zodat anderen daar op af kunnen stemmen. Vanuit het hart leren we te communiceren, voorbij het verbergen van onszelf, op een manier die landt bij jezelf en de ander.

Luisteren

Toegang krijgen tot de innerlijke wijsheid. Door diep te luisteren en te vertragen en onze intentie naar binnen te richten, onze innerlijke wijsheid te eren, krijgen we toegang tot een hogere wijsheid. Diep luisteren door je hart steeds verder te openen en anderen helemaal binnen te laten komen en jezelf volledig te uiten. We leren ons hart te vertrouwen.

Vieren

Ceremonie, ritueel en vieren. We ontwikkelen met elkaar ceremonies en rituelen om de resonantie te verankeren en te erkennen dat al onze relaties heilig zijn. Met elkaar, de natuur, de aarde en spirit. We nemen tijd voor stille reflecties en leren deze te cultiveren in ons dagelijks leven met onze partners.

Sleutel

Jouw unieke sleutel. Onze bestemming is het ontwaken van onze ware natuur en het ontdekken en expressie geven aan onze unieke roeping. Hier leren we te volgen waar we blij van worden. De co-creatie intelligentie van onze cirkel assisteert ons in het fine tunen en het reflecteren op deze unieke hart sleutel; Wat kom jij de wereld brengen?

Bestemming

Het vervullen van je bestemming. Leren hoe je aangetrokken wordt tot anderen met dezelfde waarden, visie en missie om deze gezamenlijke bestemming te vervullen.  Dit doe je door het co-creëren in ‘Core Groups’. Deze centreren zich rondom een project of een activiteit. We gaan nog een stukje dieper in de intimiteit. We worden partners zoals in een goed huwelijk. Merk hoe in deze fase je geleid wordt door het diepe luisteren van je hartintelligentie richting jouw perfecte plaats in de samenleving.

Synergie

Afstemmen op de universele intelligentie. Als we onze essentie stabiliseren, vorderen in het toegang krijgen tot innerlijke wijsheid en dat met de hele groep, dan tappen we in een veld van co-creatieve intelligentie, ook wel liefdesveld genoemd. Onze intuïtieve vaardigheid versmelt met ons analytisch intellect en een nieuwe capaciteit is geboren. Openbaringen combineren zich met het denken. We ervaren synergy, synchroniciteit, telepathie en het vermogen om af te stemmen op het ontwerp van de schepping.

Geboorte

Geboorte geven aan een nieuwe wereld. Als ons leven vervuld raakt dan willen we niets anders dan terug geven, jouw unieke talenten aan de wereld aanbieden. We willen dan onze ervaring van resonantie, liefde en geïnspireerde inzichten in de wereld brengen. Hoe ziet er dit uit voor jou? Waar wordt je naar toe getrokken? Een nieuwe onderneming? Een sociaal initiatief? Een crowdfunding of een politieke beweging? Hoe wordt je deel van de nieuwe zorg economie. We gaan stukjes zien van de nieuw jij, van een briljant idee tot meer concretere manifestaties. We belichamen het nieuwe bekrachtigde leiderschap die het groter geheel dient.

De co-creatie cirkel is een manier om je verbinding met jezelf, je intieme relaties en de wereld om je heen te verdiepen, door je innerlijke werk te doen in verbinding met anderen.

Wanneer we samen co-creatie beoefenen, ontstaat er een versterkt veld dat zorgt voor een omgeving die gevuld is met diepgaand inzicht, voedende intimiteit en diepe genezing.

De co-creatie cirkel is er om een betere wereld te helpen vormen voor toekomstige generaties. Daarom geloven we dat het grootste geschenk wat je de wereld kunt geven, is om een volledig gezond mens te worden.

We Worldwide

Om een nieuw sociaal netwerk te bouwen vanuit hart-intelligentie hebben we nieuw sociaal platvorm nodig vanuit dezelfde trillingsfrequentie, zoals WeWorldwide. Voor deze cirkel komt er geen Facebook groep maar een We Worldwide groep. Waar we onze persoonlijke sleutel en meer informatie gaan delen in een besloten groep.

Hoe Delilah geleid is tot het organiseren van deze Co-Creatie Cirkel

Na mijn jarenlange persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en ervaringen als groepsleidster heb ik me de laatste 2 jaren bezig gehouden met mijn essentie opening, multidimensionaliteit en bewuste co-creatie:

Meer weten over Co-Creatie?

 

Kom dan naar de huiskamerbijeenkomst:

“Co-creatie, de nieuwe stap voor de mensheid”

op vrijdagavond 31 januari en 7 februari.

 

Of lees meer hierover in het artikel:

“Bewuste Co-Creatie, de volgende stap in de menselijke evolutie”.

“De kracht van co-creatie”

“Het sprookje van co-creatie”

Praktisch

De Co-Creatie Cirkel is een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers.

We komen 9 keer bij elkaar op een maandagmiddag van 13.30 -17.00u. in Heeze

17 en 24 Februari. 2, 9, 16, 23 en 30 Maart. 11 Mei. 1 juni

Bijdrage:  €495,- voor particulieren

€599,- zakelijk  incl. btw.

€1199,- vanuit de werkgever incl. btw.

Naamsvermelding foto’s

openende tak – Jason Leung

Hartje van handen – Tim Marshall

Wenteltrap – Jonathan Singer

Cirkel van mensen – Feit Lindau

Spinnenweb – Marco Shot