Co-Creatie Bijeenkomst

 

Van de wereld van Mij naar het wonder van Wij

 

( Heeze 31 januari of 7 februari)

 

De volgende stap in de samenleving is co-creatie.

In deze bijeenkomst laten we je zien hoe deze sprong in evolutie vorm krijgt

en hoe het bij jezelf begint.

 

…….Laat ik je een nieuw verhaal vertellen, het verhaal van co-creatie, van het scheppen met het scheppende principe. Het verhaal van de nieuwe Mens, een nieuwe Beschaving, een nieuwe Aarde.

Er was eens……

een Homo Sapiens mensensoort die zich door het denken te ontwikkelen bewust werd,  wie ze waren. Door bewust te worden van zichzelf bereikten ze een meer ontwikkeld niveau van evolutie en noemde zij zichzelf Homo Sapiens Sapiens.

Deze weldenkende en bewust geworden mens leerde los te komen van het elkaar bevechten in de concurrentie, door te ervaren dat samenwerken meer opleverde.  In de samenwerking konden de maatschappelijke problemen makkelijker worden opgelost en werden alle deelnemers gevoed door de samenwerking.

De ontdekkers van het mogelijke

Vanuit die bewust geworden groep Homo Sapiens Sapiens ontdekten pioniers en veranderaars dat wanneer ze in die samenwerking hun eigen belangen en persoonlijke agenda’s los lieten, hun harten verder openden en zich overgaven aan een groter algemeen doel, ze geleid werden door een grotere kracht die we schepping noemen.

Hiermee ontdekten zij dat alles moeiteloos werd gecreëerd. Dat niet alleen zij zelf gevoed werden door hun deelname, maar de vruchtbare innovaties ook kringen van gemeenschappen om hen heen bereikten. Dat wat zij creëerden van een meer ontwikkelde en complexere orde was dan ooit in een samenwerking tot stand was gekomen. En in hen een genialiteit ontwaakte die ze nooit gekend hadden. Deze nieuw ontdekte vorm van inter-relateren noemden ze co-creatie.

 

IntomeIsee

Homo Universalis

Vandaag de dag beginnen deze zaadjes te ontluiken. Hier en daar in onze samenleving en in alle lagen van de bevolking. Een kwaliteit die hen verenigt is een zichtbaar bereikt niveau van psycho-spirituele volwassenheid om verder te willen gaan dan hun persoonlijk verhaal, om verbinding te maken met hun unieke genialiteit en om bij te dragen aan het ontstaan van een nieuwe maatschappij.

Dit is het begin van het einde van het sprookje Homo Sapiens Sapiens. Want als deze pioniers ontluiken en daardoor anderen laten ontluiken ontstaat er een nieuwe soort , de Homo Universalis. De Universele Mens.

En zoals met alle sprookjes eindigt ook deze met …….. en ze leefden nog lang en gelukkig! …maar dan ook letterlijk.

 

Wat kan deze bijeenkomst voor jou betekenen?

Je kunt meer begrip krijgen waarom er crisis en chaos is.

Je krijgt meer inzicht in de evolutie van de mens op dit moment.

Je krijgt een beeld van co-creatie en hoe het werkt.

Je krijgt inzicht in hoe een co-creatie cirkel kan bijdragen aan je eigen persoonlijke transformatie?

Wanneer je ondertiteling hebt of de achtergronden kent van wat er gaande is, kun je de veranderingen in jezelf maar ook in de wereld beter begrijpen. Dat maakt het makkelijker om mee te bewegen en los te laten, en ook anderen daarin bij te staan. Als we deze evolutie sprong bewust ervaren, hebben we steeds een keuze. Kiezen we voor devolutie of evolutie.

Op een organische wijze is het co-creëren bij ons ontstaan. Door jaren lange persoonlijke ontwikkeling, groeien in bewustwording en helen zijn we onze essentie gaan openen. Vorig jaar kwamen we in contact met de grondlegger van bewuste evolutie en co-creatie, Barbara Marx Hubbard, futuriste, evolutionaire leider. Begin 2019 stapte Delilah in haar Evolutionaire Ambassadors Academy. Dit intensieve programma liet ons in een sneltreinvaart groeien in het werken met het quantum veld, het co-creëren.

 

In februari start ik met een co-creatie cirkel

De co-creatie cirkel is een manier om je verbinding met jezelf, je intieme relaties en de wereld om je heen te verdiepen, door je innerlijke werk te doen in verbinding met anderen.

Wanneer we samen co-creatie beoefenen, ontstaat er een versterkt veld dat zorgt voor een omgeving die gevuld is met diepgaand inzicht, voedende intimiteit en diepe genezing.

De co-creatie cirkel is er om een betere wereld te helpen vormen voor toekomstige generaties. Daarom geloven we dat het grootste geschenk wat je de wereld kunt geven, is om een volledig gezond mens te worden.

Je bent welkom op 31 januari of 7 februari om 19.15u.

De deur is open vanaf 19.00u.

De bijeenkomst duurt ongeveer tot 22.00u.

Bij Jules & Delilah thuis: Strabrecht 2, 5591BP Heeze

Reserveer je plek.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Jules en Delilah.