+31612038105 info@intomeisee.nl

Algemene Voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden

Lees de voorwaarden van Into Me I See goed door zodat deze duidelijk voor je zijn. Heb je vragen over de voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Into me I see

Strabrecht 2, 5591 BP Heeze

KVK: 68465181.

BTW: 8574.56.751.B.01.

IBAN: NL35ASNB0708179878  t.a.v. J. van Beek

Boeken en betalen

Nadat we de datum en afspraak van de sessie overeengekomen zijn, ontvang je per email de bevestiging van de afspraak. Je afspraak is pas definitief na het betalen van commitment fee. Bij het boeken van een afspraak vragen wij jou één derde van de kosten over te maken. Dit om te helpen je toe te wijden aan je proces. Hiermee geef je ook aan dat je akkoord bent met de voorwaarden van Into Me I See. Het commitment fee moet binnen 3 werkdagen overgemaakt worden naar: J.v.Beek  IBAN: NL35ASNB0708179878 o.v.v. de naam en datum sessie.

Uiterlijk één maand voor de afspraak dien je het gehele bedrag over te maken. Hiervoor ontvang je een betaalherinnering per email.

Boek je de afspraak korter dan één maand voor de datum, dan moet je binnen 3 werkdagen het totale bedrag overmaken.

Bij het niet betalen bunnen de aangegeven betalingstermijnen vervalt de overeenkomst. Indien de restantbetaling niet tijdig wordt voldaan, worden de annuleringsvoorwaarden teruggave betaling geldend.

Annuleren en teruggave betaling 

Als je de afspraak wil annuleren, dien je dit per email aan Into Me I See door te geven. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de afspraakdatum ontvang je 100% van het reeds betaalde bedrag retour. Bij annulering tussen de 2 en 1 maand voor de afspraakdatum ontvang je 70% van het totale bedrag retour, oftewel je commitment fee van 30% krijg je niet retour. Bij annulering binnen 30 dagen voor de afspraakdatum ontvang je 30% retour. 

Annulering van Into Me I See

Into Me I See heeft het recht ten aller tijden een afspraak te annuleren en hoeft hier verder geen verklaring voor te geven. Mocht de geboekte afspraak door Into Me I See geannuleerd worden, dan ontvang je 100% van het bedrag retour. De deelnemer kan Into Me I See niet aansprakelijk stellen bij het niet doorgaan van de afspraak. Ook kan de deelnemer geen gemaakte kosten, in welke aard dan ook, verhalen op Into Me I See bij het niet doorgaan van de afspraak.

Aansprakelijkheid en Eigen Risico

Into Me I See is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel in welke aard dan ook van de deelnemer(s), tenzij het letsel te wijten is aan opzet of grove schuld welke aan Into Me I See toe te rekenen is. Een sessie bij Into Me I See is geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid van de deelnemer. Hiervoor tekent de deelnemer het document ‘de eigen verklaring’. Hierbij verklaart de deelnemer dat deze fysiek en mentaal in staat is deel te nemen aan de geboekte sessie. Ook heeft de deelnemer de Algemene Voorwaarden goed bestudeerd voordat deze een sessie definitief heeft geboekt bij Into Me I See.

Toepasselijk recht

Op alle rechten, overeenkomsten en voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen alleen worden voorgelegd aan een daartoe bevoegde rechter in Nederland

Prijzen

Dit zijn prijzen van enkele sessies  die te boeken zijn bij Into Me I See

Individuele Ayahuascaceremonie inclusief intake, nazorg, overnachting en ontbijt. €330,-

Groep Ayahuascaceremonie inclusief  intake, nazorg, overnachting en ontbijt. €250,-

Groep San Pedro ceremonie inclusief intake, nazorg, overnachting en brunch. €350,-

Coaching per uur €60,-

Human Design Reading €150,-

Initimiteitssessie: 4 handen tantramassage, de-armouring, healing en coaching 4 uur €250,-

Prijzen zijn exclusief BTW.

Pay it forward

Het mooiste cadeau wat je een ander kunt geven is zichzelf!

Af en toe komen er mensen naar ons toe die aan zichzelf willen werken maar geen of te weinig geld hebben. Daarom hebben wij een potje ‘pay it forward’ gemaakt, waarin anderen een donatie kunnen doen voor een medemens. De eerste donaties zijn al binnen. Dankjewel voor je bijdrage Richard, Samira, Hugh en Emil.

Dat betekent dus dat wanneer je weinig of geen geld hebt om een bijdrage te leveren, je ook bij ons terecht kan. Je maakt dan gebruik van de donatie van de anderen. Vervolgens geef jij, door bijvoorbeeld werkzaamheden voor iemand anders te verrichten, weer iets terug aan een ander.